2015-06-05 12:20Nyheter

Inkubatorn ABI söker nu ytterligare en erfaren företagsutvecklare

null

Arctic Business Incubator är Sveriges nordligaste inkubator och vi verkar från Skellefteå i söder till Kiruna i norr med kontor i Luleå, Skellefteå och Kiruna. Vår uppgift är att tillsammans med entreprenörer och samarbetspartners skapa nya tillväxtföretag med internationell marknad genom att erbjuda affärskompetens och en attraktiv miljö för start av nya företag. Vi stöttar idag 24 företagsidéer och har flera framgångsrika företag som redan gjort resan hos oss. Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt team. Besök gärna www.abi.se eller www.facebook.com/ArcticBusinessIncubator för mer om oss.

Som Företagsutvecklare är din huvuduppgift att ge aktivt företagsrådgivning och att via daglig dialog etablera goda relationer med medlemsföretag, företag, myndigheter och organisationer. Du har en viktig funktion i att ge stöd vid start och uppbyggnad av nya företag samt att vara en god analytiker och inspiratör gentemot medlemmar och företag. Att hantera frågor inom finansiering, marknadsföring, försäljning och ekonomi blir en stor del av ditt arbete.

Vem är du?
Vi förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, teknik eller ekonomi. Du bör även ha en praktisk erfarenhet och god förståelse för processen kring att starta och bygga företag, gärna internationellt och kanske har jobbat inom ledningsgrupp eller styrelse redan. Dokumenterad erfarenhet av försäljning och marknadsföring är ett meriterande, helst från någon teknisk bransch (t.ex. rymd, stål, industri eller IT), erfarenhet av den akademiska världen samt internationell erfarenhet är även ett plus. Som person bör du vara lyhörd och smidig, ha en god förmåga att uttrycka dig obehindrat i så väl i tal och skrift på engelska och svenska samt att förstå affärsmässiga och företagsekonomisk principer.

Placeringsort: Kiruna eller Luleå

Varmt välkommen!

Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, inger.sundgren@se.experis.com telefon 070-3774891, 0920-247061


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 120 bolag som idag värderas till över 2 miljarder kronor och finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå. Verksamheten ägs av Luleå Tekniska Universitets holdingbolag, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå- och Skellefteå industrihus AB.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström