2023-01-26 09:20Pressmeddelande

Arctic Business expanderar

Arctic Business har anställt två rådgivare i Mia Wallmark och Petter Arnqvist Eriksson.

Mia Wallmark återvände hem till Skellefteå för snart 3 år sedan efter nästan 20 år i Stockholm, Los Angeles, London och Barcelona. Hon kommer närmast från den globala experience & designstudion North Kingdom, där hon producerat digitala upplevelser för internationella kunder så som Netflix, Disney, HBO och Google.

Petter Arnqvist Eriksson är ingenjör med rötterna i Skellefteås kreativa industri. Han har de senaste åren arbetat som teknisk konsult både som anställd och i egen regi.

"Jag ser fram emot att få ta tag i innovationer inom process- och tillverkande industri i Skellefteå och Västerbotten" säger Petter.

Utöver Petter och Mia har Lisa Kjellgren Holmfrid rekryterats som Marknadschef. Lisa kommer närmast från rollen som Kommunikationsansvarig för Luleå Science Park och har en lång erfarenhet av kommunikation och näringslivsutveckling.

"Känns riktigt spännande att kunna fortsätta utveckla vårt team med så erfarna och kompetenta personer så vi kan möta allt spännande som händer nu i norra Sverige" säger Jens Lundström, VD på Arctic Business Incubator AB.

Med rekryteringarna förstärks Arctic Business regionala organisation ytterligare i Norr- och Västerbotten.

För mer information, kontakta. 
Jens Lundström, VD Arctic Business, +46 70 667 84 98, jens.lundstrom@abi.se


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 170 bolag som idag värderas till över två miljarder kronor. Vi finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå på respektive science park. Verksamheten ägs av LTU Holding, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå kommun, Skellefteå Industrihus AB och Piteå kommun.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström