2015-02-05 14:52Pressmeddelande

ePARK starkast i växande marknad för mobil parkering

null

Fler och fler bilister upptäcker fördelarna med att betala sin parkering med mobilen, och marknaden växer kontinuerligt med fler och fler användare, och fler och fler orter som implementerar den nya tekniken.

Det enda avgiftsfria alternativet

Luleåbaserade ePARK kan som enda avgiftsfria alternativ presentera en stark tillväxt, med nya uppdrag i flera svenska städer samt Finland och Polen, och en kontinuerligt växande mängd slutkunder – det vill säga bilister.

Flera orter ansluter sig

”ePARKs fortsatta tillväxt är en tydlig signal från bilisterna att man uppskattar och förstår fördelen med en appbaserad parkeringslösning som inte innebär några extra kostnader för slutanvändaren”, säger ePARKs VD Jan-Olof Anderson. ”Vi är glada och stolta över att kunna leverera en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning till flera svenska städer, och fler och fler kommuner upptäcker fördelarna med mynt- och automatfri parkering. ePARK växer stadigt över hela landet, och vi ser idag ett fortsatt ökat användande i flera små till mellanstora städer som exempelvis Luleå, Motala, Örebro och Falkenberg.”

Kontakt ePARK:

Jan-Olof Anderson, VD, 072-702 53 78 

ABI är Sveriges Nordligaste företagsinkubator som operativt hjälper företagare att skapa tillväxt och värde i sina företag. Verksamheten ägs av LTU holding, Norrlandsfonden, Längmanska företagarfonden, Luleå- och Skellefteå kommun och finansieras utöver ägarna av ALMI Inkubation Sverige. ABI stöttar idag 27 medlemsföretag och har ett flertal i startgroparna. Gilla oss på Facebook


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 120 bolag som idag värderas till över 2 miljarder kronor och finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå. Verksamheten ägs av Luleå Tekniska Universitets holdingbolag, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå- och Skellefteå industrihus AB.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström