2015-12-07 10:10Pressmeddelande

FrontPoint och Securitas Sverige AB levererar till Kungliga Dramatiska Teatern och Kungliga Operan

null

FrontPoint har tillsammans med Securitas Sverige AB tecknat avtal med Kungliga Dramatiska Teatern och Kungliga Operan i Stockholm. Avtalet sträcker sig över tre år och avser Frontpoints koncept Distansreception.

Med Frontpoints koncept Distansreception kan Kungliga Dramaten och Kungliga Operan bibehålla samma höga service- och säkerhetsnivå som vid traditionell receptionsbemanning. Införandet av Distansreception innebär en mer kostnadseffektiv lösning då fördelningen av resurser kan planeras optimalt. Receptionisterna sköter precis som tidigare behörighetskontroller, besöksmottagning och godsmottagning, men på distans via vårt virtuella kundservicekoncept.

FrontPoint ser detta avtal som ytterligare ett bevis på vårt koncepts funktionalitet, där vi kan erbjuda attraktiva och kostnadseffektiva lösningar med hjälp av vårt unika koncept av personlig kundbetjäning, identitetskontroller och betalningslösningar på distans via virtuella kundservicesystem med ljud och bild i realtid.

FrontPoint™ är ett koncept för distansbaserad kundservice som ger dina kunder en helt ny serviceupplevelse med personlig service i realtid.

Möt dina kunder där dina kunder är.

FrontPoint Pod™ (Personal Online Desk) är ett unikt koncept för distansbaserad kundservice som ger dina kunder en helt ny serviceupplevelse med personlig service och mänsklig touch i realtid med ljud och bild.

FrontPoint Pod™ erbjuder attraktiva och kostnadseffektiva lösningar och med vårt virtuella kundservicekoncept kan vi utföra identitetskontroller, uthyrning, nyckel- och biljettutlämning, utskrift av besöksbrickor och dokument, betalningslösningar, godsmottagning, biluthyrning, säkerhetskontroller och kommunikation m.m. på distans från din ordinarie kundtjänst eller reception.

FrontPoint Pod™ sänker dina nuvarande personalkostnader och ökar dina möjligheter. Bibehållen servicegrad även under kvällar, nätter och lågsäsong. Expandera till nya marknader till en bråkdel av vanliga etableringskostnader. Med FrontPoint är det möjligt.

FrontPoint är ett medlemsföretag inom Arctic Business Incubator.

ABI är Sveriges Nordligaste företagsinkubator som operativt hjälper företagare att skapa tillväxt och värde i sina företag. Verksamheten ägs av LTU holding, Norrlandsfonden, Längmanska företagarfonden, Norrbottens läns landsting, Luleå- och Skellefteå kommun och finansieras utöver ägarna av ALMI Inkubation Sverige. ABI stöttar idag 30 medlemsföretag och har ett flertal i startgroparna. Gilla oss på Facebook


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 120 bolag som idag värderas till över 2 miljarder kronor och finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå. Verksamheten ägs av Luleå Tekniska Universitets holdingbolag, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå- och Skellefteå industrihus AB.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström