2014-05-21 11:47Pressmeddelande

FrontPoint tecknar avtal med Securitas Sverige AB

null

FrontPoint har tecknat ett ramavtal med Securitas Sverige vilket innebär att FrontPoints produkter och tjänster kommer att tillhandahållas som en del i de service- och säkerhetslösningar som Securitas erbjuder sina kunder.

FrontPoints unika koncept för distansbaserad kundservice, Personal Online Desk (POD) blir ett professionellt och kostnadseffektivt komplement till Securitas personella och tekniska produkter och tjänster.

Ramavtalet utgör grunden för den långsiktiga affärsrelation parterna önskar avseende köp av produkter och tjänster som FrontPoint levererar inom distansbaserad kundservice.

FrontPoint ser genom detta samarbete en potentiell tillväxt, där vi kan erbjuda attraktiva och kostnadseffektiva lösningar med hjälp av vårt unika koncept av personlig kundbetjäning och behörighetskontroller på distans via virtuella kundservicesystem med ljud och bild i realtid.

FrontPoint
Ove Åsberg, VD
Telefon: 070-543 22 44
E-post: ove.asberg@frontpoint.se

Securitas Sverige AB
Mats Sahlqvist, Försäljnings- och marknadschef
Telefon: 010-470 17 86
E-post: mats.sahlqvist@securitas.se


ABI är Sveriges Nordligaste företagsinkubator som operativt hjälper företagare att skapa tillväxt och värde i sina företag. Verksamheten ägs av LTU holding, Norrlandsfonden, Längmanska företagarfonden, Luleå- och Skellefteå kommun och finansieras utöver ägarna av ALMI Inkubation Sverige. ABI stöttar idag 26 medlemsföretag och har ett flertal i startgroparna. Gilla oss på Facebook


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 120 bolag som idag värderas till över 2 miljarder kronor och finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå. Verksamheten ägs av Luleå Tekniska Universitets holdingbolag, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå- och Skellefteå industrihus AB.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström