2016-06-03 08:10Pressmeddelande

Mobilaris vd ny ordförande för Arctic Business Incubator

null

Mikael Nyström, vd på Mobilaris, tar över ordförandeklubban för ABI efter Göran Carlsson.

Mikael har lång erfarenhet av företagande och är idag vd för Mobilaris, ett snabbväxande IT-bolag som bland annat levererar säkerhetslösningar som räddar liv både inom gruvindustrin och vid nationella katastrofer.

- Det ska bli mycket intressant att gå in i det här uppdraget. Det behövs fler nya företag här i Norr som vill växa och exportera. ABI har en viktig roll i det arbetet, säger Mikael.

Styrelsen för ABI får ytterligare två nya ledamöter - Helena Eriksson, vd på Vinter kommunikationsbyrå i Luleå, och Petter Mikaelsson, grundare och vd på Repay i Skellefteå.

- Det har varit en givande och händelserik tid under mina fem år som ordförande i ABI och det går riktigt bra för många av företagen som gått genom inkubatorprocessen, säger en nöjd Göran Carlsson.

För mer information, kontakta:

Mikael Nyström, vd Mobilaris
+46 70 524 65 86

Jens Lundström, vd ABI
+46 70 667 84 98

ABI är Sveriges Nordligaste företagsinkubator som operativt hjälper företagare att skapa tillväxt och värde i sina företag. Verksamheten ägs av LTU holding, Norrlandsfonden, Längmanska företagarfonden, Norrbottens läns landsting, Luleå- och Skellefteå kommun och finansieras utöver ägarna av Vinnova. ABI stöttar idag 30 medlemsföretag och har ett flertal i startgroparna. Gilla oss på Facebook


Om Arctic Business

Arctic Business hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer med växande affärer nationellt och internationellt från norra Sverige. Sedan 2005 har Arctic Business jobbat med över 120 bolag som idag värderas till över 2 miljarder kronor och finns idag med personal i Luleå, Piteå och Skellefteå. Verksamheten ägs av Luleå Tekniska Universitets holdingbolag, Norrlandsfonden, Region Norrbotten, Luleå- och Skellefteå industrihus AB.


Kontaktpersoner

Jens Lundström
VD
Jens Lundström